2014-12-01 10:01:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Időben menjen aludni

Napi horoszkóp december 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyéből indul, és együttáll az Uránusszal, s emiatt ön már nagyon korán felkel az ágyból: az Uránusz idegesítő bolygó, önnek sem lesz nyugta ma, ezért a fontos feladatokat és megbeszéléseket jobb, ha elhalasztja. A kreatív munkák nagyon haladnak ma, emellett a Hold felerősíti a beleérző képességét – használja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold mára megérkezett a Kos jegyébe, az ön horoszkópjának gondokat jelző házába. Együttáll az Uránusszal, ezért inkább érzelmi problémákra enged következtetni, emellett kapcsolódik a Merkúrhoz és a Plútóhoz, vagyis a gyerekek és a külföldön élő családtagok okozhatnak apróbb kellemetlenségeket. Figyeljen rájuk jobban, és tanuljon abból, amit mondanak önnek. Híres az alkalmazkodó képességéről, ennek most nagy hasznát veheti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Figyelemre és türelemre nagy szüksége lesz hétfőn, még akkor is, ha szívesebben haladna gyorsan előre. Beszélje meg a feladatokat a környezetével is, és egy picit állítsa háttérbe a saját terveit a közösség javára. Másokkal törődni, őket meghallgatni, másokkal megismerkedni most központi kérdés lehet. Este pedig helyezze magát kényelembe.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma a Hold a Kos jegyében áll. A Rák és a Kos nem jó kapcsolatban van egymással, ezért könnyen megtörténhet, hogy másokkal összeütközésbe kerül, vagy konfliktusokba bonyolódik. Vigyázzon arra, hogy ne ígérjen olyasmit, amit nem tud betartani. Ne kötelezze el magát! Az este nagyon kellemesnek ígérkezik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma a Kos jegyéből indul, de kellemetlen fényszögben van a Plútóval. Fontos, hogy alaposan megvizsgáljon mindent, és ne higgyen vakon abban, amit mondanak önnek. A Plútó féltékennyé teheti a kedvesét, akiben a birtoklási vágy is felerősödhet. Ha azt érzi, hogy családi perpatvar közeledik, próbáljon meg visszavonulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a hétfő kivételes napnak látszik: a Hold a Kos jegyében áll, ez az ön egyik egészségházára van hatással. Előfordulhatnak görcsös állapotok, akár a gyomrában, akár valamelyik végtagjában, emiatt talán el kell halasztania a bevásárlásokat is. Bár nagyon fáradtnak érzi majd magát, mégis sikerül megőriznie jó hangulatát. Főzzön magának egy csészével a kedvenc gyógyteájából, és időben menjen aludni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Kos jegyében áll, az ön kapcsolatokat jelző területén. A Nap és még két társa a Nyilas jegyében áll, lendületet és lelkesedést kölcsönöz Önnek. Szervezzen magának valami izgalmas programot, mert egy új környezetben tapasztalt új benyomások most jót tesznek önnek. Az Uránusz fényszöge miatt esete különösen türelmetlenné válhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Kos jegyében jár. Ez az ön munkát jelző területe. Egy jegyben tartózkodik az Uránusszal, a váratlan események bolygójával. Így igyekezzen minden fontos dolgot még délelőtt elintézni, délutánra csak a rutinmunkákat, vagy a kreatív jellegű feladatokat. A Hold este nem hagyja majd nyugodni. Ezen talán egy pohár fűszeres forralt bor, és a kedvenc tévéműsora segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Kos jegyében áll, az ön horoszkópjában a szerelmeket, örömöket, és a gyermekeket jelző sorsterületen. A Nap együttáll a Merkúrral, és kellemetlen kapcsolatban a Neptunnal. Nagyon vigyázzon a szavaira, és mindenképpen kerülje el a vitákat - főleg a feletteseivel, mert csak Ön húzná a rövidebbet. Foglalkozzon aktuális feladataival, és igyekezzék nem kilógni a sorból.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Kos jegyében, az ön otthonát jelző területen áll. Lehetséges, hogy kedvese hazahozza a munkáját, és otthon szeretne dolgozni. Igyekezzen ezt nem szóvá tenni, még akkor sem, ha nagyon zavarja a felfordulás a nappaliban. Inkább menjen ügyintéző körútja, mert erre alkalmas ez a nap. Töltsék együtt az estét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Kos jegyében áll, az ön kommunikációt és rokonságát jelző sorsterületén. Szeretne találkozni a testvérével, és egy jót beszélgetni vele, vagy esetleg egyet sétálni vagy kirándulni – másokkal viszont nehezen tudná elviselni a csacsogást, kárba veszett időnek tartaná. Az Uránusz is itt található, valaki olyan dolgokra akarja rábeszélni, amit nem kellene elfogadnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Kos jegyében áll, ez az ön anyagi javakat jelző területe, így ebből a szempontból ez a nem ígér túl sok jót. Lehetséges, hogy egy barátjának kellene kölcsön adnia - számoljon azzal a lehetőséggel, hogy nem biztos, vissza tudja adni majd. Figyeljen a megérzéseire, mindenképpen választ fog kapni a kérdéseire, és az esetleges problémáira.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: